Ajándékokkal és sztárfellépővel kedveskedtek a kicsiknek

2023.12.25. 19:30

Rendőrök szervezték meg a Ki mit tud?-ot cigány gyerekeknek

Első alkalommal szervezett regionális Ki mit tud?-ot hátrányos helyzetű gyerekeknek a Tolna Vármegyei, a Baranya Vármegyei és a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Cigány Nemzetiségi Önkormányzattal a napokban a bogyiszlói művelődési házban.

Bama.hu

A látványos előadások mindenkit jól szórakoztattak

Fotó: Kiss Albert

 A gyerekek négy különböző kategóriában mutathatták meg tehetségüket: zene, tánc, ének és próza.

– A zsűri huszonnégy produkciót tekintett meg összesen. Kategóriánként az első három helyezett mellett különdíjat is kaptak a gyerekek 

– tájékoztatta lapunkat Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Ezeken felül még két különdíjat adott a zsűri, melynek elnöke Mihálovics Zsolt, népzenész volt. 

A rendezvény során köszöntőt mondott Szabó Zoltán, rendőrezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és a helyi polgármester, Tóth István. A kicsiket az értékes ajándékutalványokon felül különleges meglepetés várta a rendezvényen, Oláh Gergő a 2012-es X-faktor győztese motivációs előadást tartott számukra, amelynek során a gyerekeknek elmondta, ő maga hogyan tudott kemény munkával kitörni a szegénységből. Az előadás után pedig természetesen megmutatta fantasztikus hangját is a résztvevőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!