Csak dísz nélkül!

2024.01.19. 15:20

Hamarosan elviszik a kidobott fenyőket

Tóth Viktória

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Ádám János

Korábban beszámoltunk már róla, hogy a közszolgáltatást végző Dél-Kom Nonprofit Kft. vármegyeszerte elkezdte a kidobott fenyőfák begyűjtését. A társaság levélben tájékoztatta a szigetvári önkormányzatot arról, hogy a karácsonyfagyűjtő járatuk a fákat január 26-án szállítja el Szigetvárról. A település honlapján tájékoztattak arról, hogy a Dél-Kom Kft. kéri, hogy a fákat csupaszon, azaz a díszektől, karácsonyfatalptól, egyéb hulladékoktól, (mint például szaloncukorpapír) mentesen kell kitenni.

Ezt aznap reggel 6 óráig az ingatlan előtti közterületre kell rakni, hogy a hulladékszállító gépjárművel könnyen megközelíthető legyen. A másfél méteresnél nagyobb fenyőfákat kettévágva lehet kihelyezni, ügyelve továbbá arra, hogy a kihelyezett fenyő a parkoló és forgalomban résztvevő autósokat, valamint a gyalogosokat ne akadályozza a közlekedésben. A leírtak pontos betartását kérik, ellenkező esetben a szolgáltató nem szállítja el a fenyőfákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!