Hangulatos esemény

2024.01.24. 18:50

Jelmezeket vásárolva segíthetjük a kicsiket

Tóth Viktória

Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány az elmúlt évek hagyományait folytatva, idén is megtartotta a popcorn napot. Melyen közel harmincféle pattogatott kukoricát kóstolhattak meg a PTE KK Gyermekgyógyászati Klinika Onkohematológiai Osztályán tartózkodó gyerekek, volt pekándiós, mogyorókrémes és epres is, számoltak be erről az alapítvány közösségi oldalán.

A hangulatos esemény után néhány nappal, január 25-én 12 és 18 óra között pedig garázsvásár keretében jótékonysági jelmezvásárt rendeznek. Amelyen gyerek és felnőtt jelmezeket, kiegészítőket kínálnak az érdeklődőknek adományért cserébe. A vásár vállfás és turkálós lesz, Pécsen, a Nagy Lajos király útja 9-ben, az irodaház aljánál. A garázsvásáron befolyó bevételekkel, mint mindig, most is a gyermekklinika Onkohematológiai Osztályon folyó munkát, ezzel pedig a dél-dunántúli daganatos és leukémiás gyermekeket lehet támogatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!