Be is szólhatnak

2024.02.04. 13:20

Az ifjúságot várja beszélgetésre a püspök

Wald Kata

„Szólj be a püspöknek!” címmel kötetlen beszélgetős estére várják az egyetemistákat és főiskolásokat Pécsett, a ferences rendi fenntartású Collegium Seraphicumban február 8-án 19.30 órára, ahol Felföldi László megyés püspök lesz a vendég. A program során a fiatalok világnézeti és felekezeti hovatartozás nélkül tehetik fel a hittel, az egyházzal és Istennel kapcsolatos kérdéseiket. 

– A pécsi rendezvény eredeti koncepcióját debreceni fiatalok alkották meg 2017-ben. Küldetésüket kocsmai evangelizációnak nevezték, mert egy népszerű, debreceni kocsmában tartották meg a „Szólj be a papnak!” rendezvénysorozat első alkalmait – ismertette az előzményeket a Pécsi Egyházmegye. 
A példaértékű és formabontó kezdeményezést ezúttal pécsi helyszínen és a vitapartner egyházi szolgálatának státuszához igazítva „Szólj be a püspöknek!” címmel rendezik meg, az egyetemistákat és főiskolásokat megszólító programra jelentkezni az esemény internetes közösségi oldalán lehet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!