PécsZoo

2024.02.13. 16:20

Hátborzongató! Ilyen egy krokodil szájában lenni (videó)

Morzsi nem tétlenkedett, megkóstolta a kamerát.

Czeczon Emese

Forrás: Facebook/Pécsi Állatkert

A pécsi állatkert mindig valami érdekességgel igyekszik meglepni követőit. A minap egy eléggé látványos videót közöltek Facebook-oldalukon.

A szokásos etetés most kiegészült egy kamerával, amelyet az etetőcsipesz végére szereltek fel. Morzsi, a PécsZoo lány krokodilja igen kíváncsi teremtés, így a hús helyett elsőnek az új dolgot fedezte fel, de miután rájött, hogy ez nem élelem, kénytelen volt lemondani róla. Azonban itt jön a főattrakció. A kamera rögzítette, ahogy ez a hölgy nagy száját kitátja, és bekapja az eszközt.

A videó nézői egy pár másodpercre úgy érezhették, mintha egy krokodil szájában lennének.

@pecsiallatkert_pecszoo Kamera törésteszt pipa… Morzsi, a krokodil hölgyünk ugyanis igencsak kíváncsi teremtés. Miután felfedezte, hogy a csipesz végén valami új dolog (a kamera) van, előbb inkább azt kóstolta meg, mintsem a szokásos élelmet vitte volna magával. Természetesen hamar rájött, hogy annak a "doboznak" se íze, se bűze, így végül lemondott róla... 😆 #crocodile #crocs #cubancrocodile #cuba #bite #crocodilebite #feeding #courious #cameratest #wildanimals #animals #zooanimals #zoo #zoolife #pécszoo #pécs #fyp ♬ La Cumbia Del Cuerpecito - Fernando Sman

Természetesen soha semmilyen körülmények közt ne tapasztaljuk meg igaziból ezt az érzést, és inkább videón keresztül lássuk, minthogy élőben ilyen helyzetben találjuk magunkat. 

Morzsival teljesen veszélytelenül találkozhatunk, hiszen ő mindennap vár minket a pécsi állatkertben. Addig míg nem jutunk el, ide kattintva még többet tudhatunk meg a PécsZoo lakójáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!