Lottóláz

2024.02.03. 12:30

Sokan beindultak a többmilliárdos nyereménytől

MW

 A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint vármegyénkben az abszolút kedvenc a számsorsjátékok között az ötös lottó, aztán a hatos lottó, majd pedig az Eurojackpot. Az ötös lottó halmozódása Baranya vármegyében is beindította a lottólázat, negyven százalékkal több szelvényt küldenek játékba a vármegyei lakosok. A múlt hét végi húzáskor sem az ötösön, sem a hatoson, sem az Eurojackpoton nem vitte el senki a főnyereményt. 

A negyedik hét végi húzáskor sem az ötösön, sem a hatoson, sem az Eurojackpoton nem vitte el senki a főnyereményt, így még tovább halmozódnak a nyereményalapok. 
Az ötös lottón minden idők második legmagasabb összegű, 5,35 milliárdos főnyereménye várta a szerencsés telitalálatosát, a hatos lottón pedig már közel másfél milliárd forint volt a tét. A negyedik játékhéten egyiken sem volt telitalálat, így ezen a héten az ötös lottón 5,6 milliárd, a hatos lottón pedig 1,6 milliárd forint a tét. 

A Szerencsejáték Zrt. a számok kihúzása előtt tájékoztatta lapunkat, hogy az ötös lottó halmozódásának ideje alatt már nyolcszázkilenc nyertes volt csupán egy nyerőszámra a telitalálatostól, és hatszázhuszonhatan válthatták milliókra négytalálatosukat, köztük pedig harmincegy olyan szerencsés született, aki négymillió forintot is meghaladó összegnek örülhetett. 

A számkihúzás előtt a hatos lottón már 10 hete halmozódott a fődíj, ahol négyszázharminchét szerencsés válthatta százezrekre öttalálatos szelvényét, és ahol múlt vasárnapig már 1,46 milliárd forintért lehetett ikszelni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!