Segítenek

2024.03.24. 15:31

Átvehetik a sellyei lakosok a húsvéti csomagot

Tóth Viktória

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az adventi időszakban átadott csomagok után most élelmiszercsomagot biztosítanak a sellyei lakosoknak a helyi képviselő-testület döntése alapján a húsvét ünnepéhez kötődően is. A csomagra azok lehettek jogosultak, akik a március 14-i benyújtási határidőig a megfelelő nyomtatványt kitöltötték és csatolták a kívánt igazolásokat. A támogatásra jogosult lehet családonként egy fő, aki a városban lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, valamint életvitelszerűen a településen él. A családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a szociális vetítési alap összegének 600 százalékát, 171 ezer forintot.

Mint arról most tájékoztatták a helyieket, aki a jogosultsági feltételeknek megfelelt, azon személyek számára március 25-én 9 és 14 óra között vagy március 26-án 9 és 12 óra között adják át a csomagokat. Az átadás helyszíne az Ormánság Közösségi Ház.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!