Egyedülálló látványosság

2024.03.24. 14:14

Egy hatalmas mamuttal is találkozhatunk a Komlóverzumban

Március 26-án kedden a nagyközönség előtt is kitárja kapuit a Komlóverzum a város szívében, a hajdani József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény teljesen megújult épületében.

Wald Kata

Egyedülálló látványosság fogadja az érdeklődőket- az épület mintegy egymilliárd forintos bővítésével és modernizálásával új lehetőségeket teremtettek a látogatók számára, akik megcsodálhatják a kiállításokat, beleértve az életnagyságú mamutot, az ősembereket és a dinoszauruszokat.

November 1-jétől március 31-ig a hétfői szünnapok kivételével minden nap 10-től 16 óráig várja a vendégeket a Látogatóközpont és Muzeális Gyűjtemény, az április 1-től október 31-ig terjedő időszakban pedig 10-től 18 óráig tartanak nyitva keddtől vasárnapig, a hétfő ekkor is szünnap. A teljes áru belépő 2800 forint, a diákok, nyugdíjasok és a pedagógusok 50 százalékos kedvezményt kapnak, azaz 1400 forintot kell fizetniük. A családi jegy két felnőtt és két, vagy három gyerek számára 5 ezer forint, és nagycsaládos illetve csoportos kedvezményeket is biztosítanak.  

A szintén teljesen megújult könyvtár vasárnaponként és hétfőnként zárva tart, hétköznapokon 16, illetve 17 óráig, szombaton pedig délig fogadják a látogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!