Értesítést kapnak

2024.03.21. 18:30

Húsvéti csomagra ajánlott pécsi családokat az egyesület

Tóth Viktória

A Mosolymanó Egyesületnek lehetősége nyílt, hogy 150 pécsi kertvárosi és 50 nem kertvárosi családot, lakót ajánljanak húsvéti csomagra. Ezzel kapcsolatban lehetett kitölteni egy űrlapot a közelmúltban. Előnyben részesítik azonban az időseket, várandósokat, fogyatékossággal élőket, nagycsaládosokat. A kiválasztott családokat értesíteni fogják az átvétel idejéről, helyéről, egy lakcímre csak egy csomag adható át. A csomagokban sonka, torma, tojás és kalács lesz.

A húsvét jegyében rendezvényt is szervez az egyesület. Március 23-án 9 és 12 óra között ingyenes húsvéti kalandra hívnak.

A pécsi Maléter Pál úti Közösségi Kertben, az ANK kutyafuttatónál lesz börze, tojásfestés, virág ültetés és tojásvadászat, húsvéti kalács kóstoló is és mini táncház. Gyermekenként egy plüsst és egy virágot tudnak biztosítani. A börzén asztalt nem tudnak biztosítani az áru kínálásra, ez plédéről, dobozokból, ruhaakasztóról lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!