Lesz vigalom

2024.03.10. 18:03

Itt a naptár: egész évben fesztiválozhatunk Mohácson, van miből választanunk

Bár sokan még mindig a busójárás fáradalmait pihenik ki, a következő hónapokban sem maradnak programok nélkül a nagyrendezvények, fesztiválok kedvelői Mohácson: jön a Nepomuki-ünnep, a Dunamenti Halfesztivál, az Aratónap, a Dunai Mosás, a babfőző- és a néptáncfesztivál is.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

A városi nagyrendezvények időpontjai véglegesek, a következő hónapokban sem maradunk rendezvények nélkül Mohácson is, programok sokasága várja a helybelieket és persze a máshonnan érkezőket is. A jeles napokat már most bejelölhetjük  a naptárunkban.

Idén május 18-án rendezik meg Nepomuki Szent János ünnepén. Június 15-én a tamburásoké lesz a város, akkor kerül sor a Tamburafesztiválra. Július 6-án jön a Pranje na Dunavu, azaz a Dunai Mosás, 13-án az Aratónap, 20-án pedig a sokak által nagyon várt, egyre népszerűbb Dunamenti Halfesztivál. Augusztus harmadika a Sokac Babfőző Fesztivál idei dátuma, a Mohácsi Nemzetközi Néptáncfesztivál augusztus 16-án kezdődik, a nemzetiségi vásárra pedig 31-én kerül sor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!