Sajtóközlemény

2024.04.04. 10:31

Pécsi Fidesz: turbó fokozatba kapcsolt a pécsi közvagyon kiárusítása

A pécsi Fidesz lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményét változtatás nélkül közöljük.

Bama.hu

Fotó: Laufer László

„Péterffy Attila baloldali városvezetése eddig 600 millió forint értékben adott el önkormányzati tulajdonú ingatlanokat. Szerdai sajtóhírek alapján a családi ezüst kiárusítása magasabb fokozatba kapcsolt, ami elfogadhatatlan!

Péterffyék eddig egyebek mellett „forgalomképessé tették” a sok pécsi kisgyermekes család által szeretett Bajcsy-Zsilinszky úti Csipkefa gyermekkönyvtár székhelyét és a Szivárvány Gyermekház épületét is. Ráadásul a Munkácsy utcában, a terrárium egykori ikonikus épületének kezdő licitjét - az amúgy is arcpirítóan alacsony - 90 millióról 80 millió forintra szállították le.

Legújabb fejleményként a gyurcsányi trükkökkel operáló városvezetés többek között egy 180 négyzetméteres, akár több lakás kialakítására alkalmas belvárosi ingatlant is árverésre bocsájt. Mindössze nettó 80 millió forintos kikiáltási áron. Ezen kívül a baloldali városvezetés vagyonkezelő cége 47 másik nagy értékű pécsi ingatlanra hirdetett licitet.

A jelenlegi városvezetés láthatóan az utolsó filléreket is megpróbálja kisajtolni a városból, mielőtt június 9-én a pécsiek véleményt mondanak eddigi ámokfutásukról, köztük a „vagyongazdálkodásnak” csúfolt értékherdálásról.

A pécsi Fidesz-frakció legutóbb arra szólította fel a baloldali városvezetést, Péterffy Attilával az élen függessze fel a pécsi közvagyon fosztogatását, legalább a választásokig. A városi közvagyon kiárulásának csúcsra járatása megmutatja, hogy valójában mennyire semmibe veszik a pécsiek érdekeit!

a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Pécsi frakciója”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!