Szentlőrinc

2018.08.15. 11:50

Déli szomszédunk volt a Gazdanapok első partnerországa

A várakozásnak megfelelően több mint 25 ezren nézték meg az idei jubileumi 25. Szentlőrinci Gazdanapokat, ahol 436 kiállító mutatkozott be. A Magyarország harmadik legnagyobb mezőgazdasági agrárvásár három napja alatt számos konferenciát, agrár- és állattenyésztési fórumot tartottak. Idén partnerországi kezdeményezés keretében a nemzetköziséget is erősítették, első ilyen meghívott Horvátország volt.

Zsigmond József

– Sok üzletember, mezőgazdasági vállalkozó, kereskedő van jelen a kiállítók között, ezért azt gondoltuk, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy a határon átnyúló együttműködéseket is erősítsük – mondta Pohl Marietta, a Szentlőrinci Gazdanapokat szervező Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány ügyvezető igazgatója. – A horvát gazdasági kamara volt megbízva azzal, hogy feltöltsék a saját standjukat olyan kereskedőkkel, vállalkozásokkal, cégekkel, akik keresik a külföldi kapcsolatot. Érkeztek vendégek Dubrovniktól Isztriáig, Eszéktől Verőcéig.

Jövőre újabb partnerország érkezik, ám kilétét még nem árulták el a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!