sásd

2018.03.19. 12:50

Új szolgáltató kezében a közvilágítás

Új szolgáltató látja el Sásdon a közvilágítási rendszer karbantartását.

N. L.

Pécs, 2015. február 14. Munkások szerelnek egy lámpaoszlopnál Pécsett 2015. február 14-én. A városban kétezer lámpatestet cserélnek LED-es rendszerű világítótestre. MTI Fotó: Sóki Tamás

A korábbi szolgáltatóval, a Közvil Zrt.-vel tavaly év végén lejárt a tíz évre megkötött szerződés, az új közbeszerzésen a pécsi SMHV Kft. egyedüli jelentkezőként indulva nyerte el a feladatot.

Mint arról Rabb Győzőné polgármester tájékoztatott, január 1. óta a lakossági bejelentéseket a vállalkozás a 06-20/469-0513-as telefonon, a [email protected] e-mail-címen illetve a www.kovika.hu weboldalon fogadja. Lehetőség van a Sásdi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Osztályán is bejelentést (72/576-531) tenni, az egyedi lámpahibákat a vállalkozás köteles hét napon belül kijavítani.

A helyiek eddigi tapasztalatai szerint a közvilágítás karbantartásán napi szinten dolgoznak a szolgáltató szakemberei, akik a bejelentésekre kellő gyorsasággal reagálva gondoskodnak a közterületek megvilágításáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!