ajánló

2019.09.08. 08:06

Zséda és Csík is lesz még az idén

Trubics Zorán koncertszervezőről köztudott, hogy a karácsony és szilveszter környéki Winter Fest of Pécs a megyébe hozott fő projektje, de azért hónapról hónapra szervez gyerekkoncerteket és különböző nagy tömegeket vonzó programokat is.

M. B. E.

Így lesz ez az év hátralévő részében is, az új Trubics-évad a budapesti Apacuka zenekar igényes gyermekelőadásával indul szeptember 15-én 16 órakor a Zsolnay-negyed E78 termében, minijátszóházzal, légvárral, trambulinnal, csokiszökőkúttal.

Októberben 6-án fitnesznapot rendez az Expo Centerben, ahol az ország legismertebb bajnokai, Béres Alexandra, Rubint Réka, Katus Attila tartanak edzéseket. Az egész napos programban az egészséges életmódról szól minden, bemutatkozik többek között a Mecsek Maraton és minden magas szinten szereplő pécsi sportágat képvisel valaki a közismert csapatokból. Játszóház itt is lesz, így a szülők beszállhatnak a közös sportolásba.

Október 19-én a közeli Kaposvárra visz Neoton-koncertet az új sportcsarnokba, majd decemberben jön a jubileumi ötödik Winter Fest of Pécs. Az évforduló kapcsán hatnapos lesz a rendezvénysorozat és nemcsak retro hangulatról szól, a fiatalabb korosztálynak is dübörög a zene, például az Anna and the Barbies biztosan jön, s lekötötték már a Csík zenekar fellépését is. Továbbá visszatér Zséda a POTE aulába, ahol korábban rendszeresen adott karácsonytájt ünnepi koncertet. Az immár tizedik Neoton előszilveszteri parti 30-án a Sportcsarnokban kihagyhatatlan, és a jól bevált Balkán tematikus napot is megrendezik, ahol a déli régió egyik legnagyobb sztárja, Halid Beslics lesz a vendég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában