ANK Tehetségpont

2020.01.01. 20:20

Tanulóknak hirdetnek szépíró versenyt

Az ANK Tehetségpont, valamint a Pécs-Baranyai Tehetségsegítő Tanács ebben a tanévben is meghirdeti az SNI-s és BTM-es (beilleszkedési, tanulási magatartási nehézség, sajátos nevelési igényű) tanulók hagyományos megyei szépíróversenyét.

(zsk)

Budapest, 2018. május 4. Diákok a horvát nemzetiségi nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a XIV. kerületi Horvát Gimnáziumban 2018. május 4-én. A horvát, a német, a román, a szerb és a szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdõdik a 2017/2018-as tanév május-júniusi érettségi idõszaka. A vizsgákat május 4. és június 29. között a középiskolák és a kormányhivatalok szervezik. MTI Fotó: Bruzák Noémi

A versenyre a tanulókat öt korcsoportban várják Baranya megye általános iskoláiból, gimnáziumaiból, szakgimnáziumaiból és szakközépiskoláiból.

Nevezni január 31-ig lehet, a versennyel kapcsolatos esetleges kérdéseket a [email protected] címre küldhetik el az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában