Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület

2021.03.14. 12:11

Kokárda készülhet a csomagból Szigetváron

Egyedi kokárdákkal árasztják el a várost.

T. V.

A Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület tavaly is csatlakozott a Hagyj el egy Mikuláscsomagot! kezdeményezéshez, melynek lényege az volt, hogy a résztvevők letettek egy mikuláscsomagot ott, ahol sokszor megfordulnak az emberek, és ahol könnyedén megtalálhatják. A nemzeti ünnephez közeledve elindítanak egy hasonló családi programot a sétálni vágyóknak.

Az egyesület szeretné egyedi kokárdákkal elárasztani a várost, s ehhez segítséget is nyújtanak. Március 12-én elrejtettek pici csomagokat, melyekbe kokárda alapanyagokat tesznek. A helyszínekről fényképet fognak feltölteni közösségi oldalukra. A résztvevőknek nincs más dolguk, mint összeragasztani, esetleg összeölteni a részeket, így egyedi kokárdát varázsolni. S színezni, ugyanis a csomagokba egy-egy színezőt is rejtenek. A megtalálók ezt kiszínezve, aláírva, egy kis üzenettel ellátva visszajuttathatják a BázisPont postaládájába, ebből látják a szervezők, hogy célba ért a csomag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában