a dél kincsei

2021.07.28. 12:32

Balatonon tették népszerűvé Villányt

F. Sz.

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A Villányi borvidék már a történelem előtti időkben lakott volt, a szőlőművelésről híres város pedig manapság is egyre inkább közkedveltté válik. Ez köszönhető a városvezetésnek, hiszen az odalátogatóknak igyekeznek mindig olyan programokkal kedveskedni, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb rendezvényt.

Pontosan ezt népszerűsítették a Villányi Művelődési Ház és a Villányi Rendezvénytér munkatársai nemrég a Balatonon – főképp Villány, Harkány és Siklós településeket. Az érdeklődők nyereményjátékon vehettek részt, melyen villányi, siklósi és harkányi kedvezménykártyákat nyerhettek. Ezenkívül szabadtéri előadást mutattak be, a Herendi Ferenc ötlete alapján készült „A harkányi gyógyvíz és az ördög szántotta hegy legendája” címmel.

A program előtt a Vivat Bacchus énekegyüttes és a Made in B zenekar lépett fel, akik minden helyszínen előadták az Elviszlek Villányba című dalukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában