Adventi rendezvénysorozat

2021.11.30. 13:21

Nyitott pincékkel várják a lakókat Szederkényben

A települési önkormányzat, a nemzetiségi önkormányzatok és a civil szervezetek összefogásaként egy új adventi rendezvénysorozat kezdődött vasárnap Szederkényben.

Zs. K.

Forrás: Önk.

A négy adventi vasárnapon négy különböző pincéhez szerveznek egy közös zenés, forralt borozós-teázós programot az ünnepre való készülődés jegyében. Vasárnap a német önkormányzat támogatásával, Hock Jánossal és zenésztársaival kezdték az adventi pincejárást. Az esős időjárás ellenére sokan vettek részt a programon, jó hangulatban telt advent első vasárnapja.

December 5-én a Szabadidős Egyesület, a Turisztikai Egyesület és a Német Önkormányzat támogatásával Schulteisz Gábor (Unterrock) és társai zenélnek majd. December 12-én az önkormányzat jóvoltából Hergenrőder János pincéjénél Kéméndi Tamás harmonikaművész, valamint az Intermelody műsorát élvezhetik a résztvevők. December 19-én a horvát önkormányzat támogatásával a Budzsáklia pincénél Vizin Antus és barátai zenélnek.

Minden hétvégén sütivásárral készülnek a szervezők, amelynek bevételét az iskolának, az óvodának és két civil szervezetnek ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában