Baranya

2022.01.22. 15:51

Kultúra Napi Ünnepség

bama.hu (Forrás: Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség)

A Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség, a Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 30 éves jubileumi évében január 21-én tartotta Kultúra Napi Ünnepségét. A díjátadót a Horvátországi Demokratikus Magyarok Közössége, Kopácsi Magyarok Otthonában közösen rendezték meg, ahol díjakat nyújtottak át, a Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség és a Határokon Túli Magyarságért Alapítvány pedig közösen díszokleveleket adományozott. A Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség lehetőséget nyújtott a Magyar Kultúra Napján más kulturális szervezeteknek is elismeréseik átadására.

A Magyar Népművelők Egyesülete Baranya Megyei Szervezete minden évben a Magyar Kultúra Napján, Lemle Géza díjjal ismeri el tagjai kiemelkedő közművelődési, közösségszervezői, az egyesületben végzett aktív tevékenységét. Az Egyesület elnöksége a Lemle Géza díjat Nagy Sándornak, az Egyesület elnökének ítélte oda, több értizedes közművelődési szakmai tevékenységéért 80-dik születésnapja alkalmával. Illetve a Pécs-Baranyai Kórus-és Zenekari Szövetség is elismerő okleveleket adományozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában