Indulás a pécsi éjszakába

2022.03.17. 17:30

A tinilányok bálványa érkezik a városba, T. Danny-vel bulizhattok csütörtökön

Buli, haverok, jó zene, mi kellhet még egy hétvégére?

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

A csütörtöknek nem feltétlenül kell azt jelentenie, hogy egy újabb unalmas, péntek előtti hétköznap. Főleg nem a pécsi éjszakában. Múlt héten Azahriah látogatott el városunkba, most viszont a fiatal hölgyek nagy szívszerelme, T. Danny forrósítja fel a Pécsi Est táncparkettjét a szokásos, orvosi egyetemi bulin. 
Ha PTE-s hallgató vagy, akkor lengesd meg a diákodat a bejáratnál és egy kis kedvezményben is részesülsz. 

 

Péntek este felelevenedik a múlt. Legnagyobb slágerek egész este Pécs legforróbb buliján. Enrique? Shakira? JLo? Daddy Yankee? Por favor! Ha ezeket lassan szereted, ha gyorsan, ha nagyon, akkor bizony ott a helyed az Est táncparkettjén.

 

Az se baj, ha a 90-es, 2000-es évek zenéi nem neked valók. Ebben az esetben látogass el a Pécsi Sörházba, ahol a DJ pultban egy igencsak kiemelkedő lemezlovas szolgáltatja majd a talpalávalót, mégpedig Spanics személyében. 

 

Amennyiben te is szerelmese vagy az Euphoria nevezetű Netflixes sorozatnak, akkor péntek este a Traffikban a helyed, ahol igazán a sorozatban érezheted magad. 

 

Igazi retro bulira vágysz? Szeretnéd, ha az este nem csak a tuc-tuc zenéről szólna? Akkor a Retro Music Club-ban van a helyed péntek este. Fogd a csajokat, srácokat és csöppenjetek bele az igazi 80'-as évekbe. 

 

Mit tartogat a szombat?

 

A Pécsi Est fala között egy igazán különleges bulira számíthatunk. A poptörténet két szikrázó csillaga, Madonna és Michael Jackson slágerei köré építik a szervezők az estét. Számíts arra, hogy minden klasszikus meg fog szólalni, neked pedig másnapra nem marad hangod a rengeteg énekléstől.

 

A hétvége zárásaként vasárnap a Nappaliba van a helyed, ha egy pár pohár sör vagy bor melletted nyugtáznád a hét fáradalmait. DJ Kibu, azaz Borosi Gábor diplomái szerint elektronikus zenei médiaművész és zeneterapeuta; jelenleg a Liszt Ferenc Zeneakadémia Zeneszerzés mesterképzésén tanul. Már az ezredforduló óta játszik különböző rendezvényeken, határainkon innen és túl egyaránt. Az estén ő biztosítja majd a kitűnő hangulatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában