Indulás a pécsi éjszakába

2022.04.08. 16:47

A csípőrázás már szinte hagyomány

Indul a buli hát tedd fel a kezedet!

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

Beköszöntött a jó idő, a bulik lassan eltörpülnek egy jó sütögetős, iszogatós, tábortűz rakás mellett a haverokkal. De azért nézzük meg, mi vár ránk a hétvégén.

 

Miből válogathatunk pénteken?

A stílusod egyszerűen utánozhatatlan? Nincs még egy olyan ember a társaságban, aki ennyire laza lenne mint te? Akkor bizony a pénteki partyt neked találták ki az Estben. A szervezők ismét visszatértek egy felejthetetlen nemzetközi bulival, ahol átélheted az igazi Thug Life érzést.

 

Falunap és minőségi mecsekaljai bólogatásra kell számítani szombaton az Est táncparkettjén. A Filc, a Tha Patkányz és a Slow Village fogja felborzolni a kedélyeket. A koncertek éjfélig tartanak majd, utána pedig jöhet a féktelen bulizás hajnalig.

 

Mit tartogat a szombat?

Ismét a Rock the City visz minket a tutiba, jön az ország egyik legforróbb és legcsajosabb latin bulija: a ᗰᗩᗰᗩᑕITᗩ!
Semmi más dolgod nincs, mint felvenni a táncoscipőt, hozzá egy dögös ruhát és indulhat a buli.

 

Ezúttal harmadszor érkezik városunkba a DANZA Kuduro, hogy ezeken a csodás kora tavaszi napokon még jobban felforrósítsa a véreteket! A legkedveltebb Latinpop, Reggaeton és R’n’B slágerek, a legfinomabb koktélok és minden amiért érdemes elindulni az éjszakába!

 

Egyik buli sem nyerte el a tetszésedet? Inkább egy lazább estére vágysz, ahol nyugodtan, ugrándozás, lökdösődés nélkül megihatod a kis italodat? Akkor irány vasárnap a Nappali, ahol mély basszusok, erős ütemek, fura hangzások és hatalmas bólogatások várhatóak vasárnap este. Garantáltan elfelejted a rossz hetedet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában