Indulás a pécsi éjszakába

2022.05.13. 13:18

Szabadtéri koncertekre is számíthatunk most már

Végre nem kell attól félni, hogy túl hideg van egy igazán csinos, bulis szetthez.

Czine Vanessza

Fotó: Shutterstock

Visszavonhatatlanul is beköszöntött a jó idő. Ez nem jelenthet mást, mint hogy itt az ideje megnyitni a grill szezont, elővenni a jó öreg műanyag székeket és sörpadokat és csapni egy görbe estét a srácokkal. 

Azonban mielőtt erre adnád a fejed, kukkants bele a bulikínálatba, nehogy lemaradj valami jóról. 

Miből válogathatunk pénteken?

A kedvenceid közé sorolhatók Enrique, Shakira, JLo, Daddy Yankee, és Por favor zenéi? Ha unod, hogy csak a kocsiban ülve a rádióban, vagy jobb esetben otthon hallgatod ezeket a zenéket, akkor az Est parkettjén a helyed, ahol bizony a jó hangulat garantált lesz.

A SzabadKikötő egy olyan hely, ahol tudás, tapasztalat, érzés és gondolat szabadon cserélhet gazdát. Miért ne mutatkozhatna meg ez a stílus egy koncert közben is? Nem érdemes tovább keresgélned, ha a hétvégén inkább kicsit a hardcore és hip-hop irányába vinnéd el a bulit. Kérj ki egy pofa sört és élvezd a Tha Patkányz és Funktasztikus zenéit.

Köszöntsd együtt a nyarat a Trezor szervezőivel. Belépéskor nem csak különleges koktélokkal kedveskednek, de még egy ajándék napszemüveggel is gazdagabb lehetsz. Nem mellesleg a legjobb Progressive és Melodic Techno zenék mellett bemelegítőnek régi ütemek is lesznek.

Mit tartogat a szombat?

Nem csak a pécsi éjszaka tartogat meglepetéseket. Siklós újra életre kel és táncra perdül. A Mediterrán Sörözőben minden hónapban előkerülnek a hangfalak, a poharak és bizony a bulizni vágyó fiatalok is, akik élettel töltik meg a kisvárost. A pult mögött zenélő Kau stílusa nélkül már szinte elengedhetetlennek bizonyul egy Medi buli.

A káptalan kert nyitását már mindenki várta, újra megtelik élettel ésegész nyáron egymást érik a jobbnál jobb koncertek. Egy-egy szabadtéri koncertnél nincs is jobb. Most szombaton a hiperkarma időtlen dalai töltik színültig a kertet és garantáltan lesz ott minden, a zúzástól elkezdve a meglepetésekig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában