Még pályázhatnak

2022.06.27. 19:17

Megjelentetjük a kitűnő tanulók portréit

Mohay Réka

Fotó: Shutterstock

Folyamatosan érkeznek szerkesztőségünkbe a jelentkezések a színötös bizonyítványt szerző baranyai diákok szüleitől. A Dunántúli Napló és a bama.hu idén is meghirdette ugyanis a népszerű Színötös pályázatot. A kezdeményezés során bemutatjuk online és offline felületeinken is azokat az általános iskolás Baranya megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2021/2022-es tanévet. A jelentkezők bizonyítványában csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) érdemjegy állhat, s várjuk mindenki jelentkezését, akik eredményüket büszkén vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra.

A jelentkezési határidő 2022. július 6-a, így még egy bő hét rendelkezésre áll a családoknak a pályázatok elkészítésére.

Jelentkezni a www.bama.hu/szinotos weboldalon lehet, az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok feltöltésével. Szükség lesz egy jó minőségű, diákigazolványhoz hasonló portré képre az általános iskolás színötös diákról, melyen lehetőleg szemből, teljes arccal látszik. Olyan fotókat várunk, amelyek legalább 500 KB méretűek és a gyermek egymaga szerepel rajta. Szükséges továbbá a pályázathoz kapcsolódó szülői hozzájáruló nyilatkozat, melyet a fent említett weboldalról tudnak letölteni, aláírni és lefotózni, beszkennelni a szülők,  illetve természetesen feltöltendő a kitűnő bizonyítvány másolata.

A színötös tanulók portréit július 11-től a Dunántúli Naplóban és a bama.hu-n is megjelentetjük.

– Nagyon várom, hogy viszontlássam a kislányomat az újságban. El fogjuk tenni emlékbe a példányt, később szép emlék lesz az egész család számára – mondta egy pécsi alsós diák édesanyja. 

Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat, hogy csatlakozzanak a színötösök csapatához és jelentkezzenek, legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Egész Baranyából érkeznek pályázatok

Az elmúlt években népes csapat gyűlt össze a színötösökből. Voltak évek, amikor több mint száz általános iskolás diák vállalta büszkén eredményét.

Korábban jelentkeztek színötösök Pécsről, Pécsváradról, Vajszlóról, Mohácsról, Kozármislenyből is kitűnő tanulók és szüleik a felhívásunkra. 

Az idei évben Siklósról, Nagyharsányból, Mindszentgodisáról, Bicsérdről, Királyegyházáról, Komlóról, Nagypeterdről, Szalántáról, Kővágószőlősről és Bólyból is érkeztek jelentkezések, köztük több testvérpár is, ahol mindkét gyermek bizonyítványa kitűnőre sikerült.


 

Címkék#színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában