Fogynak a jegyek

2022.07.17. 13:41

Közeledik a XVI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

Szeptember 16. és 20. között rendezik meg a XVI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozót a Pécsi Nemzeti Színház kamaraszínházában. A jegyek fogynak, így a tánc szerelmeseinek érdemes minél előbb lépniük.

Sz. D.

Fotó: Nagy Gábor

Szeptember 16-án, pénteken 19 órakor a hazai táncszcéna két kivételes, nemzetközileg is elismert alkotójának koreográfiáival indul a XVI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó. A Pécsi Nemzeti Színház kamaraszínházában újra egy este látható Bozsik Yvette és Frenák Pál társulata!

A Bozsik Yvette Társulat legújabb, Bohóc kerestetik című produkcióját hozza el Pécsre. A FrenÁk Társulat méltán híres Twins című előadása a tánc nyelvén mesél az ikerlét mélyebb rétegeiről. 

Szeptember 17-én, szombaton, a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínházában mutatja be a Pécsi Balett a Zorba című táncjátékot. 

Vasárnap a néptáncé a főszerep! 17 órakor a kamaraszínházban a Kárment adja elő a Varidance Társulat. Vári Bertalan táncművészei Karavan Família élő muzsikájára járják vérpezsdítő, virtuóz cigánytáncaikat. Ugyancsak vasárnap,  órakor a nagyszínházban a Magyar Nemzeti Táncegyüttes legújabb, Toborzó című nagyszabású  produkcióját láthatják. 

Szeptember 19-én hétfőn a Budapest Táncszínház hozza el legújabb, Lisztmánia című, humoros táncelőadását. Koreográfus: Zachár Lóránd.

A 2022-es Pécsi Tánctalálkozót a Győri Balett és a Szegedi Kortárs Balett közös estje zárja. A Győri Balett Lukács András The Waves című koreográfiájával érkezik, a Szegedi Kortárs Balett Juronics Tamás Vadak című darabját mutatja be.

Jegyvásárlás: tanctalalkozo.hu, pnsz.jegy.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában