Víziparádéznak

2022.07.15. 16:31

Már szól a medencék mellől a zene Harkányban

Fotó: Löffler Péter

Huszonhetedik alkalommal rendezik meg ezen a hétvégén a fürdőváros egyik legnagyobb és legnépszerűbb programját, a Harkányi Fürdőfesztivált. 21 órától Horváth Tamás koncertjével kezdődik az esti buli, amit a Lepke színpadon PIXA követ 22.30-tól. Szombaton délután élőben újra látható „A harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendája” című zenés előadás, 17 órától a Hősök-DJ set, Mardoll, majd a Made in B együttes szórakoztatja a közönséget a Lepke színpadon.

Este a nagyszínpadon pedig a The Biebers és Carson Coma lépnek majd fel. Vasárnap sem maradnak a fesztiválozók sztárfellépők nélkül, délután 16.15-től a közkedvelt Vivat Bacchus acapella énekegyüttes szórakoztatja a közönséget, akit a The Minds és Rudán Joe Acoustic követ, majd a fesztivált Kasza Tibi koncertje zárja 20.30 órai kezdettel a Nagyszínpadon. 

Ezen kívül természetesen nem marad el idén sem a mell- és hasszépségverseny, amire szombaton 15 órától kerül sor. A rendezvény mindhárom napján, pénteken 15 órától, szombaton és vasárnap pedig 12 órától Dj. Duly&BaRa keveri a zenét a Lepke medence mellett, Kiticsics Kata fitnessedző pedig igyekszik megmozgatni a medencében lévőket. Vasárnap helyi zenekarok is szórakoztatják a közönséget, 13.30-tól a harkányi Csak Apa Kedvéért, 14.45-től pedig a Nihil Chips zenekar lép színpadra.

A gyógykertben is kellemes dallamok csendülnek fel, szombaton 13.30-tól a PTE Brass Band-et, 16 órától pedig Gaál Zsófi előadását láthatják a fürdőzők. Vasárnap 13.30-tól a PTE Rézfúvós Quintett zenéje szól majd a gyógymedencék mellett. A Harkányi Fürdőfesztivál szervezői természetesen minden korosztályt kielégítő programokkal készülnek a hétvégére, így lesznek Coca Cola Beach játékok, és sakkszimultánt ad ifj. Jeszenszky József, aki ellen bárki játékba szállhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában