Színpad az őrtornyok között

2022.08.07. 16:20

Indul a Várak Színháza Pécsváradon

R. B.

Fotó: AS

Augusztus 9-én, kedden veszi kezdetét a Várak Színháza 2022 rendezvénysorozat a Pécsváradi Vár szabadtéri színpadán. A nyitónapi előadáson a Pesti Művész Színház előadása, a „Boldog Születésnapot!, avagy hatan pizsmában című előadás kerül bemutatásra. Marc Camoletti kétfelvonásos vígjátékában, amely egy képzeletbeli franciaországi nyaralóban játszódik, házastársak, szeretők és a szobalány közötti tréfás kémia képezi majd a poénok forrását.

A színpadon Nyertes Zsuzsa, Egyházi Géza, Csengeri Attila, Várfi Sándor, Lengyel Eleonóra, Fogarassy Bernadett és Bodrogi Attila látható majd Márton András rendezésében. Az előadásra korlátozott számban még rendelkezésre állnak jegyek háromezerötszáz forintos egységáron, de a szervezők figyelmeztetnek, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd. Amennyiben aznap váratlanul eső zavarja meg az eseményeket, úgy a humoros előadás helyszíne a Művelődési Központ Színházterme lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!