A pécsiek dönthetnek a filmről

2022.09.07. 16:30

Hamarosan kezdődik a Paramount nyári mozija a Káptalan Kertben

Különleges filmvetítéssel egybekötött parti várja a mozirajongókat idén nyáron. Visszatért ugyanis a Paramount nyári mozija, amely a világjárvány óta először kínál szabadtéri kikapcsolódást igazi klasszikusokkal.

bama.hu

A rendezvény idén bejárja Magyarországot, a közönség pedig szavazhat arról, melyik évtized emlékezetes filmalkotását szeretné megtekinteni, hogy utána a korszak slágereire bulizzon. A csatorna mozis eseményén olyan klasszikusok, mint a Top Gun és a Ponyvaregény, valamint a Feketék fehéren című vígjátékszenzáció közül választhatnak az érdeklődők.

Július 26-án vette kezdetét a Paramount immár hagyományos filmes eseménye, A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi. A következő állomás Pécs, melyről többet a hivatalos Facebook-eseményen is megtudhatnak az érdeklődők.

A mozizni vágyók dönthettek arról, hogy Tom Cruise ikonikus, vadászgépes alkotása, a Top Gun kerüljön nagyvászonra a ’80-as évek zenéivel karöltve, vagy Quentin Tarantino ’90-es évekbeli, sztárparádéval megtűzdelt kultuszfilmjét, a Ponyvaregényt néznék meg inkább a korszak slágereivel egybekötött buli előtt. Aki viszont él-hal a 2000-es évek dalaiért, a Feketék fehéren című Wayans-vígjáték mellett voksolhatott. Akik nem akarnak lemaradni egy fergeteges buliról, számukra érdemes lehet ellátogatni Pécsre, ugyanis a vetítés után a résztvevők a kiválasztott film megjelenési évtizedének slágereire mulathatnak egy nagyot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában