Világhírű darab a színpadon

2022.11.16. 12:45

A párkapcsolat ezernyi árnyalata elevenedik meg

Cz. E.

Forrás: Pécsi Harmadik Színház

Pécs szerencsére egy olyan város, ahol mindennap találunk valami kedvünkre való programot. Ha november 16-án épp színházba mennénk, akkor a Pécsi Harmadik Színház este 7 órai  Ájlávjú előadását is érdemes számításba venni.

A pandémiahelyzet miatt hosszú időre bezárult színház ajtajai 2021-ben ezzel az új bemutatóval nyitottak ki ismét. Az előadás története egy örök érvényű témát jár körül. A férfi-nő viszony ezernyi árnyalata elevenedik meg a pódiumon hétköznapi, párkapcsolatai helyzetek tükrén keresztül. Humorosan, szórakoztató, olykor megrendítő módon mutat be olyan pillanatokat, mint például az izgatott randevúra készülődés vagy az első találkozás tétova lépései.

 A Joe DiPietro szövegkönyve és dalszövegei alapján, Jimmy Roberts zenéjével született musical világszerte nagy sikernek örvend. A tizenhét nyelvre lefordított alkotás szarkasztikusabb hangvételű. Pergő jelentek, lírai dallamok, parodisztikus zenei betétek váltogatják egymást a színpadon, fantasztikus élményt ígérve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában