Még három napig tart

2022.11.18. 10:04

I. Nemzetközi Grafikai Fesztivál: a mozgó animációké a főszerep hétvégén

Még tart az I. Nemzetközi Grafikai Fesztivál Pécsett. Ennek keretében november 18-án és 19-én a mozgóképeké lesz a főszerep.

Czeczon E.

Pénteken, azaz november 18-án 17 órakor a műsorinzertekről és a posztmodern tervezőgrafikáról beszélget Asbóth Kristóf belsőépítész, televíziós rendező és Czakó Zsolt designer a Művészetek és Irodalom Házában. A két szakértő a Magyar Televízió nem is olyan távoli múltjába nyújtanak betekintést. 1990-től egészen 2010-ig kalandozhatunk a főcímek világában. 

És ha még több mozgó animációt akarunk látni, akkor november 19-én az Apolló Moziban a helyünk, ahol hangulatos, színes, kedvcsináló főcímeket vetítenek este 7 órától. Ebből a válogatásból nem csak az elmúlt kilencven év film főcímeit ismerhetjük meg, de megtudhatjuk azt is, hogy kik azok, akik ezen filmre hangoló főcímek mögött állnak, valamint azt is, hogy milyen fajtáik vannak és mit üzenhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában