Végre érkezik a Fekete Párduc folytatása

2022.11.07. 21:34

Premier előtti vetítésen is megnézhetjük a Marvel-moziuniverzum legújabb filmjét

A pécsi mozik is már november 9-én nagyvászonra tűzik a Fekete Párduc folytatását. Magyarul, angolul, 3D-ben, 2D-ben is lehetőség lesz megtekinteni a Marvel univerzum 30. filmjét.

bama.hu

Az elvárosok elég magasak a második résszel kapcsolatban, hiszen a 2018-as első film hét, köztük a legjobb filmnek járó kategóriában is Oscar-jelölést kapott. De a folytatásnak nem csak ezt a mércét kell megugrania. A készítők számára talán az egyik legnagyobb nehézséget az jelentette, hogy megfelelő tisztelettel nyúljanak az első rész főszereplőjének, Chadwick Boseman emlékéhez, aki 2020-ban elhunyt. És ha a világpremier résztvevőinek hihetünk, ez sikerült is Ryan Coogler rendezőnek. Egy nagyszabású, kiterjedt filmet valósított meg úgy, hogy közben személyesnek, érzelmesnek és őszintének érződik.

A Cinema City november 9-én három alkalommal, 19:00, 19:30 és 20:00-kor vetíti a filmet, míg az Uránia Mozi 19:00 és 22:00 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!