Programok Mohácson

2022.12.10. 10:14

A harmadik adventi hétvégén is várja a vásár az érdeklődőket

Ünnepi díszbe öltözött a mohácsi Széchenyi téren a karácsonyfa, ami advent első napjától vízkeresztig pompázik. A Deák téren mind a négy adventi hétvégén, így a mostanin is kézműves vásárral és egész napos műsorfolyammal várják a látogatókat.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Roza Sharipova

A korábbi évek hagyománya szerint vízkeresztig áll idén is feldíszítve a fa.

Karácsonyig minden szombat-vasárnap az ünnepi díszbe öltözött Deák téren adventi vásár várja a mohácsiakat és az idelátogatókat.

A Kossuth Teátrum szervezésében a mozi és a Hősi emlékmű közötti területen felállított nagyszínpadon egész napos műsorfolyam szórakoztatja a vásár közönségét, s a programot úgy állították össze, hogy az valamennyi korosztálynak élményt jelentsen.

Az adventi hétvégék fellépői között vannak országosan ismert művészek, valamint térségünk elismert előadói.

Most szombaton mások mellett délután háromtól az Eötvös Óvoda, a Kisfaludy Károly Gimnázium műsorát láthatják az érdeklődők.

Színpadra lép Mezey Diána énekes, majd a Planina Zenekar és a Szaxakusztik Zenekar következik, a napot este nyolctól utcabál zárja a Csele zenekarral.

Vasárnap délután négykor kezdődnek a programok a Brodarics iskola műsorával, majd ünnepi beszéd és gyertyagyújtás következik Szekó Zsófia képviselő közreműködésével, ezt követően  Kovács Evelin énekes mutatja be műsorát.

 

Címkék#advent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában