Minősítő oklevél

2022.12.13. 16:58

Jövőre július 6-9. között borul fényárba Pécs a Fényfesztivál keretében

A pécsi Zsolnay Fényfesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. átvehette a Magyar Fesztiválszövetség regisztrációs és minősítési program 2022-es minősítési oklevelét.

Cz. E.

Fotó: Löffler Péter

Az elismerést a szövetség által szervezett konferencia keretében adta át Borsa Kata elnök. Ezt a kitüntetést ebben az évben hat fesztivál kapta csak meg, köztük a Zsolnay Fényfesztivál, amely az ország első és egyetlen fényfesztiválja, amelyen 2022 júliusában megközelítőleg 100 ezer látogató csodálta meg a világ legjobb fényfestőinek alkotásait.

Hummer Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy nagyon örülnek az elismerésnek, és minden erejükkel azon lesznek, hogy a jelenleg tapasztalható gazdasági körülmények ellenére 2023-ban is olyan élményeket kínálhassanak a látogatóknak, amit soha nem felejtenek el. Ezzel egy időben bejelentette a következő fesztivál dátumát is.  Ez alapján 2023. július 6-9. között borul újra fényárba Pécs, a VII. Zsolnay Fényfesztivál során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!