Angyalok gyilkosa

2023.01.29. 12:09

Átszínezhetjük a januárvéget

Sok olyan film van, ami nem akar mást adni, csak egy bő másfél órás kikapcsolódást – és ennyi. Az Angyalok gyilkosa, amit a pécsi Cinema City-ben nézhetünk meg, pont ilyen: egy estére tökéletes, többet pedig tényleg ne várjunk.

bama.hu

A történet önmagában nem bonyolult: a várost egy sorozatgyilkos tartja rettegésben, a rendőrség pedig nyilvánvalóan tehetetlen. Úgyhogy indul a már sokszor látott menet: a hatóságok segítséget kérnek egy bebörtönzött sorozatgyilkostól, aki nyilvánvalóan szuperokos, és talán tényleg segíteni tud közelebb kerülni a sorozatgyilkoshoz.

Hogy millió ilyen filmet láttunk már? Hát, könnyen lehet, sőt, kis kapcsolgatással bármikor találunk egyet valamelyik hátsó tévécsatornán. Amitől mégis más ez a munka, az a szereplőgárda. Az, hogy a szuperokos sorozatgyilkost John Malkovich alakítja, még önmagában nem szemöldökfelhúzó. Ám hogy Martin Lawrence úgy nyom le másfél órát, hogy közben nagyjából-egészében egy poént sem mond, na, az azért kemény. Összességében nem egy világmegváltó film az Angyalok gyilkosa, de simán jó arra, hogy feldobja ezt a beszürkülő januárvéget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában