Egyszeri alkalom

2023.01.07. 18:45

Billie Eilish most a vásznon hódít

Hogy Billie Eilish jelen pillanatban az egyik legfelkapottabb énekesnő, az egészten biztos. Sőt, talán az egyik legtehetségesebb is. Nyáron, a Sziget fesztiválon élőben is megbizonyosodhatunk erről - addig pedig meredjünk a vászonra a pécsi Cinema City-ben.

bama.hu

Január 27-én, csak egyetlen napig lesz elcsíphető világszerte, s így a pécsi Cinema City-ben Billie Eilish O2 Arénában adott fellépésének filmverziója. Az összesen 27 dalt felsorakoztató előadás karrierjének kezdetétől a „Happier Than Ever” turnéjáig kalauzol el. 

A 20 kamerával rögzített, rendkívül látványos 95 perc azért tekinthető egy eddig soha nem látott bővített változatnak, mert ennél teljesebb játékidővel korábban csak az Apple Music streamelte élőben. 

A globális mozis megjelenés annak is szól, hogy a vetítést követő hétvégén, február első vasárnapján adják át a Grammy-díjakat, ahol az énekesnő mellett a koncertfilm maga is jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában