Fortune-hadművelet

2023.01.28. 10:30

Határtalan lesz a pörgés a mozivásznon

Guy Richie filmjein unatkozni nem lehet – mert akkora a pörgés, hogy egy pillanatra sem tudunk elbambulni, esély nincs arra, hogy kicsit bealudjunk. Nincs ez másképp új filmjével, a Fortune-hadművelettel sem.

bama.hu

A történet szerint Orson Fortune, a szuperkém titkos bevetésre indul: vissza kell szereznie egy veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy az eszköz Greg Simmonds, a milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön. És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló: összeáll hát a világ legjobbjaival, hogy közösen találják meg a speciális eszközt.

Az már ebből a kis tartalom-előlegezőből is kiderül, hogy rendezőnk nem tért vissza a Blöff, vagy éppen A ravasz, az agy… vonalához, azaz ahhoz a világhoz, amelyben piti bűnözők szinte jelentéktelen bűnügyeit követjük nyomon, sok vérrel, erőszakkal, és még annál is több vicces jelenettel. Guy Richie most nagyban játszik, és talán ez nem is áll olyan jól neki, de attól még mi remekül fogunk szórakozni, mivel a színészi játék, a kamerakezelés egyedisége, vagy éppen a fordulatok még mindig zseniálisak. 

A film, amelyet a pécsi Cinema City-ben nézhetünk meg, kellemes kikapcsolódást ígér, sok idézhető mondattal, és még annál remek zenével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában