Erzsébet Vigadó

2023.01.18. 16:55

Mazsorettek és fúvósok tartanak gálaestet Bólyban

W. K.

Illusztráció

Fotó: Dobo Kristian

Első fúvós és mazsorett gálaestjét rendezi meg az Elité Mazsorett Csoport a bólyi Erzsébet Vigadóban - a január 28-án 18 órakor kezdődő, hagyományőrző céllal megálmodott rendezvényen a csoport tagjai az eredeti, fúvószenekari élőzenére táncolt mazsorettet is bemutatják, csakúgy, mint a modern, twirling irányzatot. 
 

- A házigazdákon kívül műsorával színesíti a programot a Barcsi Városi Fúvószenekar, a Lippói Nemzetiségi Fúvószenekar, valamint a Vénusz Mazsorett csoport 

- az Erzsébet Vigadó programajánlója szerint. Ebben kiemelik, hogy a mazsorett hozzájárul a fiatalok testi, értelmi, esztétikai fejlődéséhez, segít a mozgáskultúra kialakításában, fejleszti a mozgáskoordinációt, segíti a helyes testtartás kialakulását. A közös munka és fellépések pedig összekovácsolják a fiatalokat, új élményekkel gazdagodnak általa.

A bólyi gálaest bevételét fellépőruhákra, minőségi eszközökre, versenyeken való részvételre és csapatépítő programokra fordítják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!