Magic Mike meghódítja Londont

2023.02.27. 11:46

A vetkező fiúk visszatértek még egy harmadik menetre

2012-ben egy csapat férfit felvonultató film került a mozikba Magic Mike néven, ami csak úgy vonzotta a női nézőket.

Cz. E.

Fotó: Kathy Hutchins

Aztán 2015-ben jött a folytatás, és idén megkaptuk a harmadik részt is, amely a Magic Mike utolsó tánca címet kapta. A filmet a pécsi Cinema City is vetíti még február 27-én három alkalommal is (15.45; 18.00; 20.15).  

Magic Mike nem vetkőzik többé, búcsút mondott a show-nak. Sokáig nagy tervei voltak, de csődbe ment, és most jobb híján koktélok keveréséből él, egészen addig a pillanatig, ameddig ő maga bele nem keveredik valamibe. Egy unatkozó gazdag hölgy szerződést ajánl neki, és Londonba csábítja, hogy az ő színházában valósítsák meg a legnagyobb Magic Mike műsort, amelyet a világ valaha csak látott.

Mike kezdetben senkit sem ismer és a világ, amelybe keveredett szintén nem jön be neki, de azt csinálja, amihez a legjobban ért. Összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot és a műsor már mehet is, de váratlan akadályok gördülnek az útjába.  

A harmadik rész rendezői székébe visszakerült az első film direktora, Steven Soderbergh, akinek a nevéhez olyan filmek köthetők, mint az Ocean’s trilógia vagy éppen a Logan Lucky. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában