Értékes nyeremények osztanak majd ki

2023.02.15. 18:44

Az online térben indul szavalóverseny „Versben a hazaszeretet” címmel

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Hegedűs Márk

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány az egész Kárpát-medencére és a diaszpórában élő magyarságra kiterjedő online szavalóversenyt hirdet „Versben a hazaszeretet” címmel, melyre baranyai jelentkezőket is várnak. A megmérettetés a virtuális térben valósul meg, s a témája a hazaszeretet. – Arra biztatunk minden 6 és 18 év közötti fiatalt, hogy válasszon ki egy olyan költeményt, amelynek középpontjában a szülőföldünk, a nemzetünk szeretete, a magyarságunk büszkeségre okot adó személyei, eseményei állnak – írják a szervezők.

A jelentkezők tehát egy olyan verset szavalhatnak, amely a hazaszeretetet erősíti olvasójában. Erről egy jó minőségű, 2-3 perces videót kell készíteni, majd a fiatalokanemzetert.hu/szavaloverseny oldalon tudják kitölteni az ehhez kapcsolódó jelentkezési űrlapot, s az ott megadott e-mail címre küldhetik el a videót.

A pályaművek beküldésének határideje március 31. péntek. A résztvevők díjazása korcsoportokban történik, s összesen 300 ezer forint értékű nyereményt osztanak majd ki közöttük.

A díjak értékes tárgyakat, például könyveket, társasjátékokat, népművészeti ajándékokat tartalmaznak 35, 25 és 15 ezer forint értékben. A művekre a közönség is szavazhat majd a Facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában