Kinőtte magát...

2023.03.22. 20:34

Büszke lehet a szervezőcsapat a Fishing on Orfű fesztivál sikerére

Az év eleje körülbelül tavaszig sokak számára mindig az év tervezésével telik: mikor milyen eseményekre, koncertekre, programokra szeretne és tud elmenni, hova viszi a gyerekeket, melyik hétvégén tud elutazni a rokonokhoz vagy a barátokhoz, és mikor marad idő a nyaralásra.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Löffler Péter

Nagy családnál és nagy baráti társaságnál különösen nehéz az időbeosztás, éppen ezért jó az, hogy a rendezvénynaptára már jó eséllyel januárban elérhető, így a nagyobb fesztiválok és a kisebb közösségi rendezvények dátumairól is tájékozódhat a célközönség, sőt jó előre a részvételi szándékát is jelezheti a szervezőknek, vagy akár a jegyet is megvásárolhatja.

Azt hiszem, azt bátran kijelenthetjük, hogy a covidnak a rendezvények szempontjából már nyoma sincs. Az emberek ki szeretnének kapcsolódni, szórakozni szeretnének, a szervezők pedig igyekeznek a megnövekedett – vagy inkább visszatérő – igényeket kielégíteni, akár egy másik, hasonló esemény megrendezésével, mint ahogy azt idén a Fishing on Orfű szervezői teszik. Büszke lehet rá a csapat, és talán minden baranyai, hogy így kinőtte magát a fesztivál, ilyen vonzerőt generált az évek alatt.

Minden rendezvényszervezőnek kihívás, hogy kitűnjön a rengetegből, miközben a szórakozni vágyók meg csak kapkodják a fejüket nyáron, hogy hova, merre vegyék az irányt, mert gyakori, hogy két hasonló célközönséget vonzó fesztivált ugyanazokon a hétvégi napokon tartanak. Ezen a jövőben mind a szervezők, mind a résztvevők szempontjából érdemes lenne változtatni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában