Happy Fisherman Camp

2023.03.17. 16:32

Új, limitált nézős fesztivállal jelentkezik a Fishing on Orfű csapata

Ráadással készül augusztus 17. és 19. között a Fishing on Orfű csapata. Egy újabb fesztivált hívtak létre, amelyet a Happy Fisherman Camp névre kereszteltek, amelyen legfeljebb háromezren vehetnek részt.

Cz. E.

Fotó: Laufer László

A helyszín, a hangulat ugyanaz és a népszerű fellépők mellett rengetek ígéretes fiatal produkciót is láthatnak majd az érdeklődők, hiszen ezzel az eseménnyel a tehetségmutatásra fókuszálnak a szervezők.  

Három nap alatt hatvan produkcióval készülnek négy zenei helyszínen. Az esemény tökéletes választás lehet azoknak, akiknek az anyafesztivál túl nagy, vagy a június végi dátum nem felelt meg számukra, vagy egyszerűen lemaradtak a jegyvásárlásról, hiszen a 2023-as Fishing on Orfű a leggyorsabb teltházat produkálta a fesztivál történetében.  

A Happy Fisherman Camp kiadós szórakozást biztosít a résztvevőknek. A fellépők között ott lesz a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, a Bohemian Betyars, az Analog Balaton, a Vad Fruttik, A Platon Karataev és még sok más nagy név. De mellettük sok fiatal tehetség is megmutatja magát, mint például a Raklap, a HIÚZ, a Sorbonne Sexual, a Grabovski, a Cataflamingo, a Doggos, a Máklikőr, a Kaktus.  

Már több éve bonyolít le tehetségkeresőt a Fishing on Orfű, most azonban egy újabb szintre emelik ezt a tevékenységüket. Rangos zsűri választja ki azokat a produkciókat, akik többek között a Campen is felléphetnek. De a további díjak között szerepel videóklip, live session-felvétel, valamint Fishing on Orfűs fellépési lehetőség is. A zsűri tagjairól és a jelentkezésről ide kattintva érhető el további információ.

Mindemellett a Happy Fisherman Camp egy vadonatúj fellépési formátummal is készül, amely az Orfű összehoz! nevet viseli. Ennek keretében soha nem látott duók koncertjeit hallhatják és láthatják a A tűzhöz közel nevű erdei színpadon. A nézők pedig még abba is beleszólhatnak, hogy ki kivel játsszon, amelyre szavazni lehet az alábbi oldalon.

 További részletekért érdemes felkeresni az esemény weboldalát: https://hfc.fishingonorfu.hu/

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!