Lesz miből válogatni

2023.03.07. 20:34

Három nap alatt négy új kiállítás nyílik meg Pécsen

M. B. E.

A kép illusztráció

Fotó: Monkey Business Images

Színek, formák, fények címmel a Szent Mór Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tagozatának tárlata nyitja a sort ma este 17 órakor, a Zsolnay Kulturális Negyed, E78-Kemence Galériájában. 

Az idei első félévben a Kemence Galéria olyan iskolákat és projekteket mutat be, ahol művészeti nevelés-oktatás zajlik, többek közt a Pécsi Martyn Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, a Mandulafa Waldorf Alapfokú Művészeti Iskola, illetve Zsin Bence képzőművész és a Segni Mossi közös projektje lesz látható. A Szent Mór Iskola összeállítása ingyenesen megtekinthető március 31-ig.

Holnap, március 9-én 17 órakor ugyancsak a Zsolnay Kulturális Negyedben, az m21 Galériában Árnyékok és jelek címmel Anna Marknak lesz  kiállítása, és a bemutató április 16-ig látható. A Művészetek és Irodalom Háza Játékterében pedig pénteken 18 órától Menyhárt Marcell Dániel New High Score című tárlata tekinthető meg, a megnyitót Mészáros Gergely DLA, szobrászművész tartja. A kiállított alkotások március 31-ig ingyenesen nézhetők meg.

Ugyancsak 10-én pénteken 17 órakor a Civil Közösségek Háza Gebauer Galériájában is nyílik egy ingyenesen megtwekinthető tárlat ifj. Ficzek Ferenc képzőművész munjkáiból „Párhuzamos tendenciák” címmel.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában