Metallica: 72 Seasons

2023.04.09. 15:03

És te táncoltál valaha hajnalban a Rák színpadán?

Ha a fenti kérdésre igen a válaszod, akkor a Metallica: 72 Seasons a te filmed. Mert a vászon előtt ott ül majd mindenki, akiket a pécsi éjszakából egykor ismertél.

bama.hu

A kilencvenes években nem volt rockbuli Metallica nélkül. A „Fekete album” önmagában hozott vagy öt-hat olyan dalt, ami simán szétszedte az éjszakát, és akkor ott volt még a One, a Master of Puppets, és így tovább. Szóval nem volt buli Metallica nélkül – és a legvagányabbak bizony egyenesen a Rák aprócska színpadán nyomták a táncot hajnalig, hogy aztán pörgessenek egy hurkát vastag szelet fehérkenyérrel a csarnokban, desszertnek rántott karfiollal, s még pont elcsípjék az egyik hajnali buszt, hazafelé menet, mongol hegesztőmunkás szemmel, félhangosan dúdolva az Enter Sandman riffjét.

Azóta eltelt jó pár év, a Metallica (hozzánk hasonlóan) volt fenn is, lenn is – de az új album, nagyon úgy fest, megint a legmagasabbbra repíti őket.  A lemez nemzetközi megjelenése előtti napon látható, hallható a 72 Seasons című új album, térhatású hangzással kiegészített filmje. A különleges eseményen, kizárólag a mozikban, csak egy éjszakára lesz elérhető a munka, úgyhogy ezért is írtuk, hogy biztosan ott lesz minden rajongó. Április 13-án tehát amolyan különleges osztálytalálkozóra lesz kilátás – ha te is ebbe az osztályba jártál, akkor ott a helyed. 

(Pécs, Cinema City, Uránia)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában