Jó kedv és dalolás, ez garantált

2023.04.16. 11:33

Halász Judit pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a pécsi közönség

Hogy ki érkezik Pécsre április 16-án, délután 3 órakor a Kodály Központba, hogy megörvendeztesse rajongóit? A Vígszínház tagja, a magyar állam által Kossuth- és Jászai Mari-díjjal, valamint Érdemes Művész kitüntetéssel jutalmazott Halász Judit, aki a A vitéz, a kalóz, meg a nagymama című műsorát adja elő Pécsett.

Cz. E.

Fotó: Cseh Gábor

A művésznő számára a legértékesebb elismerés, hogy a gyerekek Magyarországon elsőként a Mosoly-Rend lovagjának választották.  

Halász Judit egy olyan missziót indított el már évtizedekkel ezelőtt, amellyel gyerekekkel és családokkal szerettette meg a magyar költészet legjavát. Pályafutása során klasszikus és kortárs magyar költők verseit zenésítette meg a magyar könnyűzene legjobbjaival, majd énekelve adta elő minden korosztály számára.

A Kodály Központ megrendezett előadásán a művésznő egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.  

Még kapható pár jegy az előadásra, így érdemes sietni. Viszont a Kodály Központ felhívja a családok figyelmét arra, hogy biztonsági okokból az erkélyen 10 évnél fiatalabb vagy 130 cm-nél alacsonyabb gyermek nem tartózkodhat.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában