Tánctalálkozóval indítanak

2023.04.07. 15:24

Nagy az öröm, hamarosan újra kinyit a színház Komlón

Hamarosan újra nyit a Komlói Színház.

W. K.

20200905 Kaposvár A koronavírus-járvány miatt négy hónap csúszással szombaton rendezték a 12. somogyi hagyományőrző tánctalálkozót, melynek az Agóra adott otthont. Az aulában első alkalommal szervezték meg a KultPiacot, ahol őstermelők, kézművesek kínálták portékáikat. Fotó: Muzslay Péter MP Somogyi Hírlap

Fotó: Muzslay Péter

Mint ismeretes, az intézmény tavaly október vége óta tart zárva, miután az önkormányzat energiatakarékosság jegyében meghozott intézkedéseinek sorába egyes intézmények, így a színház épületének ideiglenes bezárása is szerepelt. A Közösségek Házára azonban a téli időszakban se került lakat, az elmúlt időszak komlói kulturális programjainak zöme itt kapott helyet.

A közönség előtt a Színház- és Hangversenyterem április végén nyitja meg kapuit:  a Pöndöly Néptáncegyüttes szervezi a Baranya vármegyei felnőtt tánctalálkozót, ez lesz idén az első program, amelyet az újranyitó létesítményben megtekinthetnek majd az érdeklődők április 22-én. 

A nyitva tartás a korábbi évekhez képest nem változott, azt pedig, hogy a következő téli szezonban is bezárnak -e, egyelőre nem tudni - a költségek és a támogatások függvényében dönt majd erről az önkormányzat, hasonlóan az idei esztendőhöz, az ősz folyamán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában