End Show

2023.04.30. 12:16

Zárjuk méltó módon a 2023-as Pécsi Egyetemi Napokat

És már el is érkeztünk a PEN utolsó napjához, de azért még ezen az estén is bulizhatnak a résztvevők. Nézzük, hogy kikkel zárul a PEN április 30-i zárónapja.

cz. e.

Fotó: LP

A három nagy koncert az utolsó napon is elengedhetetlen a PTE 1367 Nagyszínpadán. És hogy kik indítják ott a napot 19 órától? Hát a Budapest bázisú, elektronikus zenei duó, az Analog Balaton, majd őket 20 óra 45 perckor Krúbi követi, és zárásként egy fiatal, huszonévesekből álló életvidám magyar zenekar, a Carson Coma veszi be a színpadot 22 óra 45 perckor.  

A nagyszínpadi koncertekkel párhuzamosan a Be The Change színpadon is zajlanak a fellépések. Az első zenekar 19 órakor a Mehringer, zenéjükre jellemző, hogy a régi idők rockjának dallamát fűszerezik a ma fülbemászó dallamaival, szövegeivel. A formációt 20 óra 30 perckor T. Danny követi, majd 22 órakor a Valmar és végül a Follow the Flow lép színpadra 23 óra 30 perckor. És a zárónapon sem maradhatnak el a lemezlovasok, rapperek. Éjjeli fél 1-től az On The Low Inc. keretében hajnali 5 óráig zenét szolgáltat Powerpuff, Filo, 2R00, Shybalenci és Figura.  

A party aréna sem fog üresen állni az utolsó napon. Itt kerül sor a PEN 2023 End Show-ra, amelynek keretében 24 órakor DR BRS, éjjeli fél 2-kor VIRUS-Dj Lennard-Koósz Milán, majd hajnali fél 4-kor Regán Lili adja a talpalávalót.  

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában