Egészen Prágáig utazunk

2023.05.25. 10:01

Élőben követhetjük nyomon a Pink Floyd egyik tagjának koncertjét

Élőben követhetjük nyomon Roger Waters prágai This is Not a Drill koncertjét május 25-én 20 óra 45 perces kezdéssel a pécsi Uránia Moziban.

Cz. E.

Fotó: Stock-Asso

A több nagyvásznon is sugárzásra kerülő esemény időtartama nagyjából háromórás lesz, persze az élőjelleg miatt a műsorváltozás jogát fenntartják.  

Waters a Pink Floyd aranykorának egyik kreatív mozgatórugója volt, aki a cseh fővárosban is egy olyan előadással készül, mint amilyet nálunk is lenyomott április végén. Ez a koncertsorozat egyfajta első búcsúturnénak számít a legendás színész életében, amely filmszerű képi világa miatt a mozik vásznán is dicső látványt kelt.

Az éjszakába nyúló koncert során Waters munkásságából a tervek szerint húsz klasszikus csendül fel, mind a Pink Floydon belüli, mind az együttesen kívüli dalaiból néhány. És még egy új dal debütálására is sok kerül, amely a The Bar címet kapta.  

A színpadon Waterst kilenc zenésztársa támogatja, hogy minél emlékezetesebbre sikerüljön a koncert.  

Ez egy egyszeri lehetőség és afféle pótlásul is szolgálhat azoknak, akik esetleg nem jutottak el a This Is Not a Drill budapesti állomására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában