Ússzunk az árral!

2023.05.26. 10:30

Vajon A kis hableánynak sikerül a nézők szívét is megszerezni?

A hableány végre beúszott a mozikba, már csak az a kérdés, hogy meddig tud a felszínen maradni. A kis hableány című filmet május 26-án a pécsi Cinema City 3D-ben délután 3 órakor, 2D-ben délután háromnegyed 6-kor és este 8 órakor, míg az Uránia Mozi délután 4 órakor vetíti szintén 3D formátumban.

cz. e.

Fotó: Ppictures

Aki nem ismerné a történetet, annak leírom, hogy a mese habbal Arielről szól, a szép és uszonyraesett – roppant vicces – fiatal sellőről, aki szomjazza a kalandokat. Triton király legkisebb lányaként minden álma, hogy megismerje a tengeren kívüli világot. És egy, a felszín közelében tett kirándulása során szerelembe esik a sármos Eric herceggel. A hableányoknak azonban tiltott dolog kapcsolatot létesíteni az emberekkel, de Ariel követi a szíve szavát. Alkut köt Ursulával, a gonosz tengeri boszorkánnyal, aminek eredményeképpen lehetősége nyílik a szárazföldi létre, ám ezzel veszélybe sodorja életét és apja trónját is.  

A történetet összesen 2 óra 15 percben meséli el a film, amely már megjelenése előtt nagy port kavart a címszereplőt megformáló színésznő miatt.  

Vajon Ariel képes lesz Eric szívén kívül, a nézőékét is megszerezni? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában