Moziajánló

2023.06.21. 08:40

Egy tó legendája tartja rettegésben az embereket

Nyáron – saját tapasztalat – előszeretettel nézünk olyan filmeket vagy sorozatokat, amelyek megborzongatnak. Persze, ez nem segít a hőségen, mégis szívesen nézzük őket. Ha moziban vágyunk ilyen érzésre, akkor június 21-én jó ötlet a Követés című horror mellett dönteni, amelyet a pécsi Cinema City két alkalommal – 16:00; 20:15 – vetít.

Czeczon Enikő

Fotó: Stock-Asso

Nem egy olyan filmet láttunk már, amelyben egy baráti társaság kerül véresebbnél véresebb helyzetbe. Ez a most mozikba kerülő alkotással sincs máshogy, hiszen adott egy baráti csoport, akiket meginvitálnak egy exkluzív luxuskempingbe, egy apró szigetre, ahol a társaság egy ismert influenszer vezetésével menő tartalmakat készül gyártani. Hírnevet szeretnének szerezni a közösségi médiában, és úgy gondolják, hogy ehhez tökéletes alapot biztosít az a legenda, miszerint a szigetet körülölelő tóban egy ősi boszorkány kísért. A történet valódiságát többjük megkérdőjelezi, de a kezdetben kellemes nyaralás hátborzongató fordulatot vesz és minden jel arra utal, hogy a legenda igaz. 

A film egyébként európai, méghozzá svéd, amelynek rendezői székében Johannes Persson áll, aki direktorként főként horrorfilmeket készített, viszont a Követés az első olyan borzongató alkotása, amelyet a magyar mozik is vetítenek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában