Baranya vármegye

2023.06.05. 07:20

Hétfői programajánló

bama.hu

Fotó: Daniel Besic

Turmix

Csorba Győző Könyvtár Kertvárosi Fiókkönyvtár (Honvéd tér 1.): Baráti Olvasók Olvasóklubja. A klubtagok egy-egy mű kapcsán beszélgetnek, személyes élményeikkel, gondolataikkal, érzéseikkel gazdagítják az együtt töltött időt (9.30).  

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Utak és Átjárók – Jegenyés Jusztina és a Bázis fotósközösség közös kiállítása. Felépülésben lévő függők fotói kerülnek bemutatásra Jegenyés Jusztina iparművész üvegplasztikáival közösen. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2023. június 6-ig (10.00).  

Pécsi Kulturális Központ (Dr. Veress E. u. 6.): Kreatív Női Kör. Szeretettel várják a kézimunka-, kreatív alkotótevékenységek iránt érdeklődő, otthonszépítő asszonyok közösségébe a kedves érdeklődőket (9.30).  

Zsolnay Kulturális Negyed (Herkules Műhely): Tangó gyakorló. A Pécsi Tangó Közösség gyakorló lehetőséggel vár minden tangó kedvelő kezdő és haladó táncost (18.00).   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában