Augusztus 17.-20.

2023.06.27. 18:50

Itt vannak az idei Bőköz Fesztivál legfőbb fellépői

Mohay Réka

Fotó: Laufer László

Idén augusztus 17.-e és 20.-a között kerül sor a Bőköz Fesztiválra. A rendezvény részletes programját még nem, de a főbb fellépők listáját már közzétették, így ezekről nálunk is tájékozódhatnak. Sztárfellépők is érkeznek: Presser Gábor, a Csík Zenekar és Karácsony János A dal a miénk 2.0 produkcióval. A Budapest Jazz Orchestra Náray Erika, Koós Réka és Papp Attila vendégszereplésével érkezik, Fellép továbbá Benedekffy Katalin, Gájer Bálint és zenekara, Buch Tibor és zenekara, valamint a Forrás Színház hozz el a  Ludas Matyi előadást.

Láthatjuk a Pöndöly Néptáncegyüttest és a Pendelyes Táncegyüttest, érkezik Mikó István, Reviczky Gábor, Kuzsner Péter és Boka Gábor – illetve még sokan mások.

Idén is változatos programok helyszínéül szolgál majd az Eperfa tájház, a Duna-Dráva Látogatóközpont, lesznek folklór programok, színházi előadások, kiállítások és horgászverseny is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában